Vælg sprog / Choose language dansk english
Forside
RK BioElements
Anvendelse
Kontakt
Reference liste
 

Målsætning

Det er RK Plasts målsætning at være en førende leverandør inden for teknisk sprøjtestøbning, som varetager alle faser fra rådgivning omkring løsninger, design og udvikling af produkter til produktion og den logistikmæssige håndtering af de færdige produkter.

Gennem samarbejde og innovation vil RK Plast være kendt som en kompetent, fleksibel og dynamisk forretningspartner i forbindelse med løsningen af vores kunders forskellige behov. Vi lægger stor vægt på, at samarbejdet med vores kunder skal være baseret på partnerskab, hvor vi i en tæt dialog med vores kunder aktivt bidrager med professionel rådgivning omkring opgaverne.

RK Plast arbejder konstant for at levere miljømæssigt bæredygtige produkter af høj kvalitet. Miljømæssig bæredygtighed betyder for os, at vi til stadighed søger nye løsninger i udviklingen af produkter og produktionsprocesser, som påvirker omgivelserne og miljøet mindst muligt.

RK BioElements er takket være produktets materiale samt energi- og vandbesparende egenskaber et glimrende eksempel herpå.

 
 
RK-Plast A/S - Fabriksvej 10 - 7800 Skive - Telefon: +45 97 58 40 55 - Fax: +45 97 58 40 48 -
© 2019 / RK-Plast A/S