Vælg sprog / Choose language dansk english
Forside
Om RK Plast
Anvendelse
Kontakt
Reference liste
 

RK BioElements

RK BioElements egenskaber og muligheder udvikles og testes løbende - bl.a. i forbindelse med nationale og internationale forskningsprojekter. For til stadighed at være på forkant med miljømæssige krav og lovgivning inden for biologisk vandrensning findes RK BioElements i dag i 4. afprøvede og gennemtestede generation.

Det patenterede asymmetriske design udmærker sig ved at sikre et optimalt flow gennem filtret. Da RK BioElements kombinerer et godt flow med et stort overfladeareal på 750 m2 / m3, arbejder filtrene med meget høje omsætningsrater. Dette gør det muligt at opnå miljømæssige gevinster i form af en reduktion af energi- og vandforbruget.

RK BioElements er sprøjtestøbt i Polypropylen, der sammen med det specielle design giver formstabile ensartede elementer med stor brudstyrke og en særdeles lang levetid. Det unikke design bevirker desuden, at RK BioElements ikke kan "kile" sammen, hvilket sikrer en let og enkel rengøring af filtrene.

RK BioElements leveres i Big Bags à 3 m3 specielt udviklet med henblik på at optimere fragtomkostninger og minimere spild i forbindelse med pakning og transport.

 
 
RK-Plast A/S - Fabriksvej 10 - 7800 Skive - Telefon: +45 97 58 40 55 - Fax: +45 97 58 40 48 -
© 2019 / RK-Plast A/S